WhatsNext

Tijdens WhatsNext op 29 november blikken we vooruit op verschillende (digitale) trends en ontwikkelingen.

Dit event heeft 29 november 2022 plaatsgevonden.

De inflatie, energiecrisis, oplaaiende conflicten, kamikaze drones. De toekomst is niet alleen onzeker, maar vooral ook; heel erg druk. Vraag het maar eens aan de gemiddelde persoon op straat. Hoe gaat het met je? “Goed, maar wel druk!”

Ja, het is goed om druk bezig te zijn, alleen is het ook belangrijk om af en toe die druk even van de ketel te halen. Want door er constant mee bezig te zijn heb je niet de tijd om goed na te denken over wat jouw koers gaat zijn voor het nieuwe jaar. Het is immers moeilijk te navigeren bij een drukke horizon. Dat er veel gaat gebeuren is de enige zekerheid, maar wat zijn de zaken die voor jou de meeste impact gaan hebben? Hoe kan jij daar ook op tijd op anticiperen?

Wij lassen daarom op dinsdag 29 november een pauze in, voor jou. Een ademmoment. Om even tot rust te komen en met een nieuwe frisse focus te gaan kijken naar de toekomst. Tijdens WhatsNext op dinsdag 29 november blikken onze experts samen met jou vooruit op wat er allemaal op jouw pad kan komen en ook hoe je hier meteen op kan anticiperen én inspelen. Laat je inspireren tijdens de diverse workshops en andere creatieve inspiratiesessies of ontspan bij één van de andere kleine activiteiten die gaan helpen om tot rust te komen.

Frisse focus op de toekomst

Hi, wij zijn Happy Horizon. Een groepsnaam die in 2016 werd bedacht. Maar nooit proactief werd uitgedragen. Daar brengen we nu verandering in. Want als groeiende bureaugroep maken wij de volgende stap. Niet langer meer losse labels zoals Happy Cactus, PauwR of WWAV. Maar samen Happy Horizon. Met hubs door heel het land. Van Amsterdam, Apeldoorn en Utrecht tot Eindhoven en Tilburg. Dit alles betekent dat we verder gaan onder één merk. Eén sterk merk, met een volledige rebranding en nieuwe positionering. Zie het als het ‘nieuwe’ Happy Horizon. En dat vieren we graag met jou op dinsdag 29 november. Kom je ook?

Onze sprekers

Bart Meulepas

Strategy & Innovation Director
Happy Horizon

LinkedIn

Mark Tigchelaar


Focus expert

LinkedIn

Heidi Anthonis

CIO
Happy Horizon

LinkedIn

Rob Smets

Account Director
Happy Horizon

LinkedIn

Robert Buijs


CIO Experius

LinkedIn

Bart Kampschreur

Directeur
Vortex Agency

LinkedIn

Ard Lok

Managing Partner | Strategy
Happy Horizon Non-profit

LinkedIn

Ruud van der Veer

Teamlead Insights & Optimization
Happy Horizon

LinkedIn

Bas Linders

CRO Specialist
Happy Horizon

LinkedIn

Tim Bijvank-Birlø

B2B Strategy Consultant
Happy Horizon

LinkedIn

Vier het met ons!

Praat mee over jouw stip op de horizon tijdens ons WhatsNext evenement op dinsdag 29 november en maak kennis met het ‘nieuwe’ Happy Horizon. Wat je kunt verwachten? Een goed gevuld dagprogramma bij De Rijtuigenloods in Amersfoort, inclusief (h)eerlijke lunch en ruimte om gezellig te borrelen en netwerken na afloop.

Bekijk programma

Klik hier